Drumschermen by Dutch Drums

Een van speciaal PC (polycarbonaat) vervaardigd drumscherm van Dutch Drums is dé oplossing om het volume op het podium te reduceren en voorkomt storende overspraak van de drums tijdens een optreden. Je kan jezelf hierdoor beter horen en je perfect op je eigen sound concentreren.

De Drumshields van Dutch Drums zijn in eigen huis ontworpen en van 1 stuk polycarbonaat gemaakt. Dit materiaal is onbreekbaar en kan eenvoudig worden opgerold voor transport. Met 2 zijprofielen en 3 voetstukken (gepoedercoat staal) waarin het plexiglas wordt geplaatst staat het drumscherm stevig om je heen en is het flexibele scherm tevens om je eigen opstelling heen te vormen. Ook valt het op een groot podium bijna niet op dat er een scherm om je heen staat omdat deze van heel helder plexiglas en uit 1 stuk is.

Dutch Drums heeft al aan vele bekende nederlandse artiesten drumschermen geleverd. Ook tijdens de liveshows van the Voice of Holland wordt een drumscherm van Dutch Drums ingezet!

Specificaties Dutch Drums Shields

Afmetingen
125 x 205 cm cm (standaard maat scherm D, in meerdere formaten te bestellen).

Inhoud
scherm van slagvast kunststof afgeronde hoeken met verstevigde uiteinden zwart kunststof twee houders staand en een houder voor midden. Gepoedercoat.

Prijs
Vanaf € 775,- inclusief 21% BTW (scherm D).

Op verzoek kunnen uitsparingen voor kabels worden gemaakt.

NIEUW: 360° drumscherm & audio booth

Een 360° Drumscherm van Dutch Drums kan geheel rondom een drumscherm worden gezet. Zowel de achter- als de bovenkant kan geheel worden afgesloten. Hierdoor is er nog minder overspraak en is het 360° drumscherm ideaal voor ruimtes zoals bijvoorbeeld kerken en scholen.

Een complete set met schermen, ritsbare achterkant / ingang en, dak en alle benodigde onderdelen is verkrijgbaar vanaf € 2.450,- inclusief 21% BTW.

Tevens leveren wij flexibele audio booths die overal inzetbaar zijn. Ideaal voor in een studio waar geen seperate ruimtes beschikbaar zijn.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Handleiding installatie 360 drumscherm

Opties Dutch Drums Shields

 

De drumschermen van Dutch Drums zijn eenvoudig uit te breiden met diverse opties. Zo zijn de volgende opties leverbaar:

  • Koppelstukplaat drumschermen, driehoek met extra houder voor staander om schermen te verlengen.
  • Grondplaatverzwaring.
  • Transporthoes.
  • Opbergtas voor voetplaten / bevestigingsteunen.
  • Custom opties zoals uitsparingen voor kabels, base drum, etc.
Haal het maximale uit jezelf met een Drumscherm van Dutch Drums!

Instructievideo’s Drumscherm

In de video’s hiernaast kunt u zien hoe een drumscherm eenvoudig kan worden opgezet en hoe een drumscherm met een ander scherm kan worden gekoppeld.

Deze video’s geven tevens een heel goed beeld hoe een scherm er in werkelijkheid uit ziet!

0

Start typing and press Enter to search