De ultieme snare drum

Een snare drum van Dutch Drums voorziet jouw drumstel en drumwerk van een mooi strak en degelijk snare geluid Schitterende klank, felle attack, mooie rimclicks en rimshots. Samen met Dutch Drums je eigen op maat gemaakte snare drum met je eigen ultieme geluid.

Onderdelen & productie

Dutch drums maakt in eigen beheer CNC gedraaide lugs ( span blokken). Deze worden uitgevoerd in aluminium en in elke gewenste keur gepoedercoat. Drums go live en drums for life betekend dat wij in volledig roestvrijstaal kunnen afmonteren en je gegarandeerd bent van een drumset voor het leven. In vrijwel alle andere merken snare drums ontstaat roestvorming bij de schroeven en spanners doordat er geen gebruik van roestvrijstaal wordt gemaakt. Bij de custom ketels van dutch drums is dat van de baan.

HYBRID series

Al enige tijd zijn wij samen met Ton Dijkman op zoek naar de mogelijkheden van een ketel samenstelling met diverse houtsoorten in combinatie met metaal en hebben we de Hybrid series ontwikkelt. Dankzij de enorme kennis en muzikaal inzicht heeft Ton een zeer grote bijdrage geleverd aan de Hybrid series die over een geweldige sound beschikken.

Op zoek naar ultiem geluid

Op weg naar de ultieme sound van je drumset betekent vaak dat je zelf aan kan geven binnen welke grenzen je je geluid wilt zoeken, dan zijn we al een stap verder op dat gebied en kunnen we met aanpassingen in diepte van de snare drums en toegepaste technieken en onderdelen aan de wens voldoen. Vaak is dat voor onze klant een one off snare drums die als een jas past en het ultieme geluid heeft!

Een custom made snare drum is de sleutel van elke drumset. Om jouw unieke snare te maken kan een zoektocht zijn die we graag aangaan. Vaak ben je bij het beste geluid als je tussen twee bestaande door ons gefabriceerde snares je sound zoekt of dat er een bij zit waar je een aanpassing in diepte of klankkleur wilt hebben. Dan zitten we er in de praktijk “”=close to the bull” en vinden we het geheid. Als wij hem maken en beide zeggen ja zeggen op het eindresultaat, dan zetten wij graag onze handtekening eronder!

 

Custom Snare Drums by Hessel Fekkes

IMPRESSIE SNARE DRUMS

0

Start typing and press Enter to search