[styledbox type=”general_shaded” el_position=”first last”]

Verschillende materiaal- en afwerkingsmogelijkheden

Octobans bouwen we nu voornamelijk in aluminium en polyester, maar op verzoek maken we een octoban ook van elke andere metaal- en of houtsoort. De aluminium gecoate octobans kunnen naar keuze worden geleverd met wooden of stalen hoops. Voor een bijzondere en warme rimshot mag de wooden hoop niet ontbreken.

Voordelen van de polyester octobans zijn dat ze handzaam in gebruik zijn (lichter van gewicht) en goedkoper in aanschaf. De polyester octobans kunnen in elke gewenste gelcoatkleur worden afgewerkt.

Met een diepte naar keuze bouw je je eigen set op. Op het gebied van finishing is er de keuze van poedercoat, laminaat of naar wens clean. Dutch Drums beschikt over een uitgebreide kleurenstaal. Mocht je kleur er niet bij zitten, dan maken wij hem voor grotere projecten op verzoek. In overleg ook wel een proef coating gemaakt voor de 100% buls effect.

Ocobans zijn standaard voorzien van een 45 graden bearing angle op verzoek kan deze worden aangepast. De ophanging is geheel contactvrij doormiddel van rubber en zo blijft de resonantie bij de octo en niet gaat deze niet door je hele set.

Deze ophanging is custom door dutch drums gemaakt en heeft de aansluiting op een gebruikelijke 12mm naafpen.

Stel je octo samen

Het is zondermeer mogelijk de octoban van een eigen kleur combinatie te voorzien let even op levertijden als de samengestelde componenten niet voorradig zijn kan het even duren, maar dan is het eindresultaat ook precies zoals jij het wilt hebben..

Zo heeft ieder zijn eigen smaak en vertalen dat graag naar je eigen custom octoban. Dutch Drums heeft de kennis & capaciteit om dat uit te voeren en in de praktijk toe te passen.

[/styledbox]
[styledbox type=”custom” bg_color=”#ff310d” border_color=”#000000″ font_color=”#000000″]

Dutch Drums is voor 100% een Nederlands product!

Alle producten worden door Dutch Drums voor 100% in eigen beheer geproduceerd. Om het beste geluid te
realiseren worden onze drums afgemonteerd met Evans drumvellen en Puresound snaarmatten.

Dutch Drums for life!

[/styledbox]
[divider_line type=”divider_shadow”]

Direct een Octoban bestellen

Polyester Octobans
drum onderdeel 084 (Medium)

Aluminium Octobans

Octoban bevestigingen

0

Start typing and press Enter to search